Publicaties

Broer

"William wordt op de ochtend van het dorpsfeest dood aangetroffen. In het dorp wordt gezegd dat William zelfmoord heeft gepleegd, maar dat gelooft Christien, Williams pleegzusje van 16 jaar, niet. Tijdens haar zoektocht naar de moordenaar stuit ze op nog meer leugens en geheimen van het geïsoleerde dorp waar ze woont: Weerden.
Tien jaar geleden heeft er een fataal ongeluk plaatsgevonden, waarbij een inwoner van het nabijgelegen dorpje Sistren is overleden. Over deze gebeurtenis wordt in het dorp nauwelijks gesproken, maar heeft wel grote invloed gehad op de gang van zaken. Zo mogen de kinderen niet meer in Sistren naar school en is de dader nooit gepakt. Wat heeft dit ongeluk met de dood van William te maken? En weet haar pleegvader meer dan hij wil vertellen?"

  • Rol: auteur
  • Jaar van uitgave: 2018
  • Genre: Thriller

    Link


NTI

"De bewoners van twee identieke villa’s maken elkaar sinds jaren het leven zuur. De huizen zijn moderne gedrochten, verstopt in een doodlopende straat, en worden bewoond door Jasper en Jantine aan de ene kant en Mark en Marcella aan de andere. Als valse penselen beschilderen ze elkaars huizen met eieren, verf en vooral haat. Ooit begon het klein: een auto die in de weg stond, pizza’s die werden bezorgd maar niet waren besteld en nachtelijk vuurwerk zonder feestje. De haat is gegroeid, tot boven het hoofd en tot achter het raam.

Jasper wordt wakker en overziet de laatste actie van Mark en Marcella. Twee foto’s prijken achter het grote raam aan de overkant. Foto’s van Jasper en Jantine: naakt, in een seksclub en niets verhullend. Mark en Marcella zijn sinds die ochtend op een cruise. Dus het is aan Jasper en Jantine om de foto’s weg te halen, voordat ze bezoek krijgen. Dat weghalen is geen eenvoudige klus. Zeker niet als er ondertussen een dode valt."

Een over de top geschreven verhaal vol sarcasme en humor.

  • Rol: auteur
  • Genre: verhaal met een dode
  • Jaar van uitgave: 2019

Noordhoff

Begin 2022 gestart met meeschrijven aan MBO Maatschappelijke Zorg.

Vanaf september 2022 bij ZorgPad Pro (er)schrijven van trainingen voor zorgprofessionals binnen de gehandicaptenzorg.


NHA

Begin 2022 gestart met het schrijven van twee cursussen gericht op (re)creatief schrijven: Boek Schrijven en Creatief Scrhijven.


Mi-learning

De e-learning op Mi-learning bieden je een goede basis voor de verdere ontwikkeling van je professionaliteit. E-learning op het gebied van

De e-learning zijn te volgen in de browser op de tablet, laptop of mobiel. Na voldoende score op de vragen is een bewijs van deelname mogelijk.


E-learning op Vakbekwaam in de Zorg

Vakbekwaam in zorg is hét platform waar experts in de zorg hun deskundigheidsbevordering aanbieden. Ook mij vind je terug tussen de experts.


E-learning Dossiervorming in de zorg op Niveo

De e-learnings 'Dossiervorming in de zorg' en 'Werken met de meldcode' zijn eveneens verkrijgbaar via Niveo.


Liemers Kunstwerk

In het najaar van 2020 schrijfcursus ontwikkeld en gegeven voor de afdeling Educatie van Liemers Kunstwerk!