18.02 publishing is een kleinschalige uitgeverij, waarbij kwaliteit boven kwantiteit gaat. Mooie verhalen en inhoud voeren de boventoon, kortom boeken met klasse.

Yes and You biedt gezinsbegeleiding, individuele begeleiding, preventieve aanpak (schooluitval, jongerenproblematiek), bemiddeling bij specialistische zorg.

Studio Evi heeft mijn logo ontworpen. Ik raad de persoonlijke aanpak en de creativiteit van Studio Evi iedereen aan! Studio Evi biedt grafische vormgeving, logo en huisstijl en webdesign.

Annemieke Steinau biedt in haar praktijk in Westervoort: individuele therapie, relatietherapie, gezinstherapie en gestalttherapie.

Bureau De Mix biedt trainingen op het gebied van multiculturele deskundigheidsbevordering. Züleyha Sahin en Monica Jorna zijn de trainers en coaches van De Mix. Zij hebben het niet alleen over de uitdagingen van multicultureel samenwerken, zij ervaren de struikelblokken en meerwaarde zelf in hun samenwerking. Monica en Züleyha werken al jaren in de jeugdzorg. Zij worden in de dagelijkse praktijk geconfronteerd met universele problemen van unieke mensen.