Vredebreuk

9 november 2019 is Vredebreuk verschenen.

Download hier het Inkijkexemplaar Vredebreuk (2 downloads)

De bewoners van twee identieke villa’s maken elkaar sinds jaren het leven zuur. De huizen zijn moderne gedrochten, verstopt in een doodlopende straat en worden bewoond door Jasper en Jantine, Boris en Deborah. Als valse penselen beschilderen ze elkaars huizen met eieren, verf en vooral haat. Ooit begon het klein: een auto die in de weg stond, een pizza die werd bezorgd maar niet was besteld, vuurwerk zonder feestje. De haat is gegroeid, tot boven het hoofd, tot achter het raam.

Jasper wordt wakker en overziet de laatste actie van Boris en Deborah. Twee foto’s prijken achter het grote raam aan de overkant. Twee foto’s met Jasper en Jantine. Naakt, in een seksclub en niets verhullend. Boris en Deborah zijn sinds die ochtend op een cruise. Dus het is aan Jasper en Jantine om de foto’s weg te halen, voordat ze bezoek krijgen. Dat weghalen is geen eenvoudige klus. Zeker niet als er ondertussen een dode valt.

 

#Foto’s #Bloed #Hotdog #Steentjes #Kleed #Kots #Geweren #Pluisje

 

Omslag

Op 30 november samen met Wessel van der Steen-Blei​ op bezoek geweest bij RijnIJssel afdeling Media. Naar aanleiding van een prijsvraag maakten de leerlingen van het tweede jaar covers voor mijn volgend jaar te verschijnen boek genaamd Vredebreuk.
We wisten niet goed wat we konden verwachten en waren daarom positief verrast over de kwaliteit. Heel mooi wat de leerlingen hebben gemaakt. We twijfelden tussen een aantal van de covers, maar we hebben onze keuze gemaakt. Volgend jaar gaan we in gesprek met de winnares voor de verdere ontwikkeling van de omslag voor het boek die door haar is ontworpen.

 

 

Informatie

06 15 22 58 09
ma-do 9.00 - 16.00 uur
vr 9.00-12.00 uur